• Jetzt neu! Luka im Abo sichern!

Produkte von De Eenhoorn

Finden Sie hier ihr Buch, oder stöbern sie einfach durch die Bibliothek


Filter schließen
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Lotje en de heksenprinses
Lotje en de heksenprinses
Kleintje komt logeren bij Lotje. Lotje leest het sprookje van de Heksenprinses en haar vliegend tapijt voor. Dat willen Lotje en Kleintje ook kunnen! Lotje haalt haar toverboek erbij. Zoef! Sneller dan alle heksenbezems vliegen ze de...
220 Luka Coins
Berre zorgt goed voor Fleur
Berre zorgt goed voor Fleur
Berre is dol op de winter. Of het nu sneeuwt, vriest of hagelt, Berre vindt het heerlijk buiten. Hij gaat helemaal op in zijn spel en heeft daardoor minder oog voor Fleur. Fleur houdt niet van de koude. Ze rilt over haar hele lijf. Ook...
220 Luka Coins
Berre en Fleur
Berre en Fleur
Berre de beer en Fleur de eend zijn de beste vrienden. Op een morgen wil Fleur Berre verrassen met een ontbijt tussen de bloemen in zijn tuin. Maar Berre is niet thuis en alle bloemen zijn verdwenen. Fleur gaat op zoek naar de...
220 Luka Coins
Berre gaat op berenkamp
Berre gaat op berenkamp
Berre gaat op berenkamp. Hij pakt zijn rugzak in. Fleur stopt er stiekem een knuffel bij. Berre voelt zich eenzaam op de bus. De eerste dag smaakt het eten hem niet. De volgende dag gaan de beren op avontuur. Ze zwemmen in het meer en...
220 Luka Coins
De kerstboom van Lotje
De kerstboom van Lotje
Het is kerstnacht. Lotje gaat haar kerstboom versieren. Hij moet klaar zijn voordat de Kerstheks cadeautjes brengt. Onverwacht moet ze op de dochter van de Kerstheks passen. Plots staan ook de Berenheks en de Gierenheks voor de deur....
220 Luka Coins
Slimme Lotje
Slimme Lotje
De zon is gaan slapen en de maan komt op. Nu worden alle heksen wakker. Boem, tok, wat is dat? Een koffer! Er staat een kleine koffer voor de deur. ‘Kom Poes,’ roept Lotje, ‘ik tover die koffer open!’ Maar zo eenvoudig is dat niet … Zal...
220 Luka Coins
De vallei van de wentelmolens
De vallei van de wentelmolens
n de vallei van de wentelmolens gaat het leven z’n gewone gangetje. Maar dan komen de modelmachines eraan en met één druk op de knop wordt alles perfect. De mensen houden op met dromen, de wentelmolens vallen stil. Alleen Anna blijft...
330 Luka Coins
Zoeperfiets
Zoeperfiets
Zoeperman rijdt op de fiets door de stad, met zijn vriendin Zofietje in de fietskar. Wanneer plots een grote zwarte hond komt aangesneld, trapt Zoeperman de benen uit zijn lijf om te ontkomen. Achter hen horen we hoe de hond wordt...
220 Luka Coins
Eén miljoen vlinders
Eén miljoen vlinders
Over heel veel vlinders en een schattige olifant. Midden in de nacht ziet Stach ze voor het eerst: de vlinders. Ze vliegen rond zijn kop, het zijn er één miljoen. Stach weet niet waar die vlinders vandaan komen, maar zijn ouders...
330 Luka Coins
Het hondje dat Nino niet had
Het hondje dat Nino niet had
Nino is de trotse baas van een ingebeeld hondje. Het hondje dat Nino niet heeft, kan alles. En toch ziet niemand het. Op een dag krijgt Nino een echt hondje. Heeft hij zijn ingebeelde vriendje nu niet meer nodig? Een warm verhaal over...
330 Luka Coins
Eén miljoen vlinders - geschenkeditie
Eén miljoen vlinders - geschenkeditie
Over heel veel vlinders en een schattige olifant. Midden in de nacht ziet Stach ze voor het eerst: de vlinders. Ze vliegen rond zijn kop, het zijn er één miljoen. Stach weet niet waar die vlinders vandaan komen, maar zijn ouders...
330 Luka Coins
Heksenfee
Heksenfee
Rozemarijn moet van haar mama een aardige en nette fee zijn. Maar daar heeft ze geen zin in. Rozemarijn is liever vies en vuil. Ze verhuist naar het heksenbos en leert er allerlei heksentoeren. Stilaan ziet haar mama in dat je als fee...
330 Luka Coins
2 von 2